Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är skiten som inte luktar

Jag ser att du ser att jag ser
Jag känner att du känner att jag känner
Jag förstår att du förstår att jag förstår
Du ler åt att jag ler som jag ler

Men du ser inte att jag ser att jag känner att du inte förstår det jag förstår och att jag enbart ler för att du ler sådär som bara du kan le..




Övriga genrer av Suddad
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-20 00:51



Bookmark and Share


    Bo Malte
solklart...
2014-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Suddad
Suddad