Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Substitut.

Rött ljus
Jag är infravärme

Klockorna tickar
Innanför Stockholms putsade fasader

Rosenknoppar dör outvecklade
I ett missförstånd

Haglet slår hårt över kullersten och trottoarkanter
Liksom strutsar iväg till nästa objekt att slå till
Kinderna svider
Och händer måste hållas innanför hårt tovade lovikkavantar

Mörkret gnyr över gröna takåsar när det tvingas överge sin självbehärskning

Rött ljus
Jag är infravärme

Men allt stannar upp

Väntar på våren.





Övriga genrer av Suddad
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-20 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suddad
Suddad