Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ambrosiavår


läppar likt kronblad

 

suger ut åtråns nektar

 

ambrosiavår




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 396 gånger
Publicerad 2006-04-06 00:28



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Hääääärligt!!!!
2006-04-12

  Teresia Ridell
Vackert !
Känner nästan doften...
2006-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP