Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fasad

Hålen fylls för att hålla ihop
Det stelnar med tiden
Och växer samman

Spackel

Slipad och putsad på ytan
Insidan är grusig och river

Putsar lite till
Det dammar

Skyndar för att sopa upp
Sopa undan
Gömmer det där inne i mörka vrån

Hoppas ingen finner
Det som så gärna vill bli funnet
I det otäcka rummet





Övriga genrer av Suddad
Läst 193 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-11-21 12:39



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Naket,
avskalat.

Be-rör-ande.
2014-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Suddad
Suddad