Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart

Jag drömde om dig inatt och det var
som om alla år redan gått ifrån oss
och kommit fram.

Närhetskyssar, ursäkter
och hon log mot mig

Som om jag aldrig varit en parasit på tröskeln till ert perfekta liv.

Du hade inte längre blått hår.




Fri vers av Nka
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-21 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nka