Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fall genom golvet

Satt och pratade med dig om saker ingen skulle höra men alla runt om tittade på oss och hörde allt vi sa och jag skämdes och du med och sen kröp vi in bakom ett papper och jag log och alla skrattade och jag ville försvinna genom golvet och jag tror vi gjorde det ett tag.




Fri vers av Elsa
Läst 295 gånger
Publicerad 2006-04-06 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elsa
Elsa