Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
HEROIN.


En längtans börda

En längtans börda kan ha flera dimensioner
En av kanske flera miljoner
Är den som växer in i själen nu
Hela bördans frö är du

En längtans börda kan ha flera namn
Ett som jag aldrig haft i min famn
Är det som flödar mellan fingrarna nu
Hela bördans hav är du

En längtans börda kan ha flera dimensioner
En som är rödare än de rödaste pioner
Är den som bränns under skinnet nu
Hela bördans eld är du

En längtans börda kan ha flera konsekvenser
En som hänsynslöst spränger mina gränser
Är den som förföljer mig resan ut
Hela längtans börda kommer aldrig ta slut




Bunden vers (Rim) av Libra
Läst 336 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-12-12 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Libra
Libra