Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sentiment


dualitet

barndoms somrar
lugna djur stora mamma
min mjölk
söt som varm choklad
de älskar sången
följer min röst in till hagen
vi hoppar i höet
stickande sträv doft
vi utforskar insidan
av det övergivna huset
svalors hemvist
(akta) äggskal krasar i gräset
flagnande vit
malkulornas palats!
näring för min fantasi
spinner flugskal
sänghimmel ’åh Silvia’
under kungligt bröllopsporträtt




Fri vers av ing
Läst 325 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-01-02 21:41



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Fantasin
på utflykt
2015-01-02
  > Nästa text
< Föregående

ing
ing