Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blir det här vårt rekviem?


Vårkänslor

Fötter fästa på iskallt underlag
eller inget fotfäste alls
ett orättvist val i tre akter

ett:
dina fingertoppar
små löften i en vinflaska och
fem fimpar på en kväll

två:
Hon bryter alla ben i kroppen på en minut
långa och korta toner
dansar vals med varandra

tre:
om jag hade kunnat se dig
hade jag frågat
varför




Fri vers av Nka
Läst 241 gånger
Publicerad 2015-01-25 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nka