Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I slutändan obetydligt

Ibland befinner jag hjälplöst i en dröm
Det här är en av dem
Dansar en dödsdans i avgrunden
Till en okänd melodi
Våra fäders tro har vi begravt
Och i rationalitetens tidevarv
Finns magi

I det bottenlösa mörkret
Lär du mig om ljuset




Fri vers av thisboxcontains
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-28 12:51



Bookmark and Share


  knappen
as nice M (:
2015-05-06
  > Nästa text
< Föregående

thisboxcontains
thisboxcontains