Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

whatever

Får jag var liten ett tag?
en gång kom orden i strömmar över fingertopparna, nu väntar de olydigt i dörröpningen
jag vill skriva något
något till dig eller om dig men mest egentligen till mig
ett ode till mina avsaknade år och mina äventyr i depressionens tystnad
jag antar att det är den som är problemet
tystnaden




Fri vers av Nka
Läst 197 gånger
Publicerad 2015-02-04 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nka