Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På vattenytan


på vattenytan

en spegelvänd bild av oss

älskande i trans




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 356 gånger
Publicerad 2006-04-11 13:33



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Mmmm...så njutningsfullt...
2006-04-12

  Teresia Ridell
Sagolikt skön liten dikt !
Fina bilder du skapar med få ord; mycket imponerad !
2006-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP