Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

That glittering feeling

Glittering chaos is haunting me
Juxtaposed layers believes in me
All of 'em
Why

I don't know
I'm tired to death that is
The glittering feeling stops me
From leaving for good
Good God - don't leave me
Good me - don't leave myself

Drowning in juxtaposition as it is
Please let me be
Please don't haunt me
Down




Fri vers (Fri form) av Glitr
Läst 391 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-02-20 00:15



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket mycket bra!
2015-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Glitr
Glitr