Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

W. Aspenström Light

 


Lidandet skriker efter


Sin Löpsedel


Det fanns så mycket att läsa
Men döden kom emellan




Fri vers (Fri form) av Gunnar Asp
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-28 19:59



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Är inte bevandrad denna författare/poet, men ditt skrivarjag förmedlar dramatik i tragiskt berörande ord. Bra!
2015-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Asp
Gunnar Asp