Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Infinit och idioti

Vi fortsätter vandra genom staden
Som vilar ostört under en stjärnklädd himmel

Min syster sade alltid att kärlek är att vara blåögd
Så ikväll är våra blickar isande safir
Likt blinda är vi förälskade

Frosten sjunger under våra steg
Än är vintern envis, än måste vi skrapa rutor
Men här på gatan kommer vi dansa barfota i maj
Där på trottoaren kommer du be mig snurra tills jag blir yr

Vi fortsätter vandra genom staden
Tills månen blir vår gatubelysning

Min syster sade alltid att kärlek är att tänka utan förnuft
Så ikväll är vi helt jävla dumma i huvudet
Likt idioter är vi förälskade




Fri vers av SimoneBeatrice
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-03 19:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra och intensivt full av känsla!
2015-03-05
  > Nästa text
< Föregående

SimoneBeatrice
SimoneBeatrice