Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för någon...


Du är så vacker att jag vill blunda

 

 

Din blick
Identifierande
Ryggrad
När du utvecklar
Dina symmetriska romerska bågar
Ler och
Fängslar min hunger

 

 

 

Du ser det bara inte
Som jag ser dig
Men mina läppar vill
Kyssa dina andetag
Och suga in dina tankar
Känna ditt liv
Runt min midja

 

 

Men Du är så vacker
Att jag inte vill att du ser
Min rodnad speglas
På min hud

 

 

 

 

Du säger: "Du passar i färg"

 

 

Och när jag ler

 

 

 

 

Vet du bara inte om varför
Jag vänder bort blicken
Eller varför jag kikar ner
Men,

 

 

Du är så vacker

 

 

 

 

 

 

 

 

Att jag inte vet hur jag själv ser ut
När du ser på

 

 

 

 

Mig

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-03-09 22:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillar din text!
2015-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP