Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är en text jag skrev till en rap session som kommer ut snart.


Bara jag kvar

Då var det bara jag kvar
var det någon som sa
en dag, nån var,
har jag inget val kvar
har jag valt att va kvar
som såret med var
såsar runt kapitalt
kräver konstant min
rätt att få va totalt
omnipotentisk och bra
få råda med jättehård järnhand
brutalt och totalt banalt som oralt
det är mina krav, så bra, och nekas jag
krossas din skalle totalt
som stjärnsmäll kolosal
med stjärtsmäll lokalt
Outshinar alla som novor monumentalt
som Jedi har kraften i orden oralt
från grunden lärt av alla globalt
Sett regler och fuckat dem kontinentalt
Sett reglar och rattat in soundet totalt
Reglerar världen i min avbild globalt
Knäppskalle? Nej sån är jag skapt

Så attacken den är natt svart
sätter dig i schack matt
dominerar dig tillsammans med min rap pakt
Fucked? Japp! Du blir ägd idag utav en blind katt
sätter efter dig på steroider som chi hua hua
så killar säger yeah yeah
och brudar tjoar wow wow
de gamla säger oj oj
och räven säger chow chow
skjuter salut som pow pow
så kidsen säger ow ow
får alla festa loss som någon
bjudit in till pow wow




Fri vers (Spoken word/Slam) av Johan Brodd
Läst 370 gånger
Publicerad 2015-03-14 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Brodd
Johan Brodd