Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Repetera

Vakna
Värk
Stress
Helglängtan
Värk
Fosterställning
Somna


Repetera




Fri vers (Fri form) av Linnéa Sinéad
Läst 343 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-16 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linnéa Sinéad
Linnéa Sinéad