Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ond cirkel

Du säger att det trots allt är svårt att älska någon som hatar sig själv

Jag nickar, säger att jag förstår det

Jag avskyr mitt självhat
och sluter en ond cirkel kring mig

Du trasslade in dig i mina osunda tankebanor för länge sedan
Nu hugger du dig fri

Och bakom dig lämnar du allt som jag önskar att jag kunde lämna




Fri vers (Fri form) av Linnéa Sinéad
Läst 313 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-11-08 00:16



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Starkt avslut på en bra text!
2015-11-08

  Ananas
Stark och berörande dikt.
2015-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Linnéa Sinéad
Linnéa Sinéad