Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte Ett Enda Ord



en nikokick, en tjackpundare
och en whiskey-kuk senare
så har ännu en flicka förstört mig
men jag tänker aldrig ge upp, nej

jag har inte ett enda ord
att rista in i ditt bord
men jag älskar dig fortfarande
ljudet av dina fotsteg är bedövande

min sjukdom sprider jag ner på papper
men inget av det jag skriver duger
men vår historia kommer inte ta slut
förrän bläcket rinner ut




Fri vers av dylanesque
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-19 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dylanesque
dylanesque