Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2 nya revisited

På En Stig Under Aprilsolen

från stig till stig
från mig till dig
överallt
har jag det kallt, i hjärtat
och jag är ej som förr
men du har inte ändrats alls

i gränden står kerouac
han vänder om
han blinkar åt mig
och säger att "allt är vackert
om man bara tittar hårt nog"

jag önskar att jag kunde svara
men jag går förbi
tyst som en bilkrasch

denna hjärna skriker
mitt hjärta
gör dramatik
patetisk

vi är ingenstans
söder om ingen
norr om ingen
men vi har aprilsolen över oss







Ett Svanhopp Från Västerbron
(åh det är så svårt att vara ung)

ett svanhopp från västerbron
bara ett svanhopp från västerbron
och alla problem är lösta
åh det är så svårt att vara ung

det är sån jag är
går runt med för stora skor
bara en liten mammas pojke
åh det är så svårt att vara ung

mitt hjärta är ett skenande tåg
bara ett svanhopp från västerbron
och alla problem är lösta
åh det är så svårt att vara ung




Fri vers av dylanesque
Läst 375 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-12 02:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du skriver som ingen annan här
träffsäkert som en kula
känns i varenda artär

2015-04-12
  > Nästa text
< Föregående

dylanesque
dylanesque