Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HON SKICKAR VYKORT

hon skickar vykort
med tårar på
för att påminna mig
om mina synder

det är en hemsk affär
en sorglig historia
en kyss från djävulen
en hård smäll'
på käften

jag kan inte få bort blodet
eller skuldkänslorna
det krävs whiskey
och piller
för att få mardrömmarna
att somna

hennes vykort
stinker av parfym
samma parfym
som förr

jag öppnar upp mitt hjärta
varje kväll
lägger det i ett kuvert
och skriver hennes namn på utsidan

men jag vågar aldrig skicka det
jag dör lite mer
varje dag

jag vågar aldrig skicka
brevet




Fri vers av dylanesque
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-20 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dylanesque
dylanesque