Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lästes upp i samband med en pjäs jag var med och skrev, "Tablett-Roulette". en kort poesiuppläsning hölls innan med mina dikter.


Inom Dessa Väggar (Dikt Om Sjukvården)



Dessa piller slår mig på käften
Tar ganska många olika
Behöver nog knappt hälften
Alla dessa läkare blir rika

Jag vet inte vem jag är
Om det är medicin eller gift
Vad gör jag här
Jag har ingen självbevarelsedrift


Jag tål inte dessa doktorer
Med sina piller och avgifter
De får mig att bli nån annan
Och jag kallas ”galenpannan”




Fri vers av dylanesque
Läst 321 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-20 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dylanesque
dylanesque