Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rimbauds Revolvrar



förneka icke
dina demoner
skriv ner deras
namn på papper
och kryssa för de
varenda en

med rimbauds
pistoler
ska de jävlarna
skjutas




Fri vers av dylanesque
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-20 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dylanesque
dylanesque