Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oskyldig

En pojke med röd ballong och vit skjorta springer längs ödemarken.

Natthimlen ler och skickar flaskpost

En man har fastnat med foten i gyttja och skriker att allt har ett slut

Pojken förstår och blöder ur ögonen.




Fri vers av Mikloz
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-02 23:11



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stark bildgivning
2015-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Mikloz
Mikloz