Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avril

Frostnätter härdar
penséerna vid stenen
tankarna stelnar




Bunden vers (Haiku) av Amisan
Läst 271 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-04-06 19:12



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Smart
2015-04-10

  Lars Hedlin
Mästerligt
2015-04-07

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Fina tankar.
Här slår pelargonskotten rot
med sina eldröda och rosaröda
sommarplaner
2015-04-07

  petter rost
. . . och där växer den, försiktigt, tills den slår ut som en idé!

Hade jag ägt en sådan kruka med sådan jord i, hade jag satt tanken där.
2015-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Amisan