Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korrektur

När ögonen bränner

Du ser, du vet

Du korrigerar allt som kan uppfattas

Inte bara missuppfattas

En hårtest som faller fel

Vid fel tillfälle

Ett handavtryck

På den smutsiga bilens bakskärm

Allt som kan leda till

Skriket och smärtan

Det är lättast

För dig och för mig

Att rätta till allt som går




Fri vers av Amisan
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-31 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amisan