Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ville ha "Jag hittar inga sprickor för dagen att kliva in" och "Jag hittar inga sprickor och tärningen vilar i min hand" i kursiv stil- Samt "Ett kast", "Den följer luftens krängningar", "Den s


Till slut

En tärning vilar ut i handen.

Sommardagen har slagit upp sitt tält och visar sina fjädrar

marken rodnar.



Inga sprickor i mig till att bjuda in dagens ljus


Jag hittar inga sprickor och en tärning vilar i min hand.



ETT KAST!
Spädbarns lungor expanderar
Fisken slår i solnedgång



DEN FÖLJER LUFTENS KRÄNGNINGAR!
Farfar sjunger bellman
Någon glömmer disken för musik tar vid



DEN SAMLAR GIRIGT JORD!
Ljusa ögon badar
"Älskling förlåt mig"


DEN LIGGER ORÖRLIG!


Orörlig
Och sommaren visar stolt sina fjädrar




Fri vers av Mikloz
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-07 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikloz
Mikloz