Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Normer är det viktigaste som finns

Normer är det viktigaste som finns
Vi klamrar oss fast i dem, kramar dem
Tills de kvävs




Fri vers av Nora Lundberg
Läst 192 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-09 21:56



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
usch då, ned med normer
2015-04-26

  Onomatoprofet VIP
eller tills man blir kallad för O-normal ;)
2015-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Nora Lundberg