Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dina armar

Du säger att du är svag
att du är oberäknelig och svår
Jag tänker att du är
den stabila punkten i min tillvaro

Nattens alla ljud
överröstas av andetag och hjärtslag

Dagen blir hanterbar när
dina ord flyttat in i mig

Och jag som alltid varit skör
inser att det är okej
För i dina armar går jag aldrig sönder




Fri vers (Fri form) av Linnéa Sinéad
Läst 349 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-04-16 20:06



Bookmark and Share


    psyklist
Om första raden är en medveten blinkning (och så klart motsats) till "För en lång lång tid" får du en extra applåd!
2015-04-16

    AmandaB
Favoritstycke:
"Dagen blir hanterbar när
dina ord flyttat in i mig"

Kan verkligen relatera! Jättefint :)
2015-04-16

  Per Drysén
Tryggheten i kärleken uttryckt med ett vackert bilspråk.
2015-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Linnéa Sinéad
Linnéa Sinéad