Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ögonblicket

Hon sitter med benen utanför räcket och röker cigaretter
Hon
Hon är
Hon är skön

Hennes inre är en pöl
det droppar vattendroppar
en efter en
lugnt och takfast

*

För all tid
Står jag och betraktar
Likt en saltstod
år ut år in
låter löven rulla in

Här kan vinden gå och vintern
och i mitt inre droppar det
ett harmoniskt droppande

I stockholm
på hösten
i själen
för kärleken
och skönheten




Fri vers av Mikloz
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-20 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikloz
Mikloz