Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

samtal om gud

Han existerar
jag lovar

han, du vet.
som alla pratar om
han
han? hon? hen? det?

Ja, du vet.
Gud.

Han existerar
jag lovar

hur kan du lova?
Är du dum i hela huvudet?

Jag vet inte
förlåt
men jag lovar på allt och jag svär

Han finns




Fri vers (Fri form) av Mikloz
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-20 00:38



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
det kan folk inbilla sig, men verkligheten är, att gudinnan finns

hon är där, i Dig
2015-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Mikloz
Mikloz