Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kortfattad fluga

Fatta dig kort
Med en lång förklaring
I en evighet
I rusande fart mot ditt öga
Kommer hon
som en fluga
så faschinerande
så olik dig
så fantastisk
så skräckinjagande
Som en fluga for hon mot ditt
öga
inre
berörde ditt
inre
yttre
slukade
ditt hjärta




Fri vers (Fri form) av Nora Lundberg
Läst 210 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-04-23 20:18



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en femme fatale, en magisk underbarhet
2015-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Nora Lundberg