Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I baksätet satt jag

Du sitter tryggt bakom ratten
Korsar filer som om de alla vore dina
Krossar gränser utan avgifter

Lämnar allt bakom dig

Kör på
Kör in
Och backar tillbaka

Som om ingenting har hänt..




Övriga genrer av Suddad
Läst 638 gånger och applåderad av 37 personer
Utvald text
Publicerad 2015-05-21 22:02



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Känns brutal
starkt
2015-06-03

  Fredrik Payedar
Man förstår vad du pratar om trotts att du använder helt andra ord. Mycket bra dikt!!!
2015-06-03

    Jim Friberg VIP
Känns som att sista meningen ekar bort i en tystnad.
2015-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Suddad
Suddad