Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blundar regn

_________________________________
Saknaden genom vindens sus
berättar om tidernas minnen
Skogens sagor som en gång var trolska
har nu börjat träda i glömska


Rötterna längtar idag torka
Istället för regn
Ty även naturen kommer till en gräns
då de förlorar både längtan, hopp och tro


En dag kommer allt bara vara just sagor
Ty då är träden och allt levande i vår natur
utdöda till följd av att regnet slutat gråta

_________________________________




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-05-22 00:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Denna vemodiga och vackra dikt berör.
Gillar mycket!
2015-05-22

  Lars Hedlin
Sorgsen ton skrivit med inlevelse och liv! kram
2015-05-22

  ULJO
Vemodigt men gillande text
2015-05-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Något att tänka på! Vemodigt och lite sorgset diktat.
2015-05-22

    Jim Friberg VIP
Jag gillade den :)
2015-05-22

    ej medlem längre
bra Magica!
2015-05-22

  Maria Sundelin VIP
Stort vemod i denna
Kramar
2015-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP