Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du erbjuder mig


du erbjuder mig

ett liv med total lycka

så vad döljer du?




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 365 gånger
Publicerad 2006-04-16 22:49



Bookmark and Share


  Anders P VIP
en befogad fråga när man erbjuds löften som aldrig går att hålla. Snyggt
2006-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP