Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överväldigad


överväldigad

 

överraskande nära

fann jag dig älskling




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 348 gånger
Publicerad 2006-04-16 23:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
..så är det alltid..hur långt bort det än är...
2006-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP