Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad har hänt?

Förstår ingenting...

Jag är fylld av sorg och glädje

Vill gråta, skrika men samtidigt le och vara glad..

Vet inte hur jag ska bete mig..

vet du?




Övriga genrer av Ghali
Läst 304 gånger
Publicerad 2006-04-17 03:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ghali