Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någon vrickad form av omtanke.


Sitt inte uppe, mamma

Ja, mamma. Jag vet.

Visst ska jag
komma hem i rätt
tid, jag lovar

( Men kanske inte rätt
dag, Vecka, århundrade...)

Och jag ska inte
dricka alldeles
för mycket.

(I alla fall inte vatten
från en smutsig kran.)

Jag ska inte prata
med skumma främligar
jag inte känner.

(Rakt fram med brutal
mun-mot-mun metod.)

Sitt inte uppe, mamma.

(Jag klarar mig, och du
behöver vila för att orka
skälla ut mig imorron.)




Fri vers av Siera
Läst 307 gånger
Publicerad 2006-04-17 11:55



Bookmark and Share


  vintervila
nej, det är nog bäst att mamma inte sitter uppe =)
denna var klockren och underhållande att läsa.
Du varierar ämnet du skriver om och det kan inte annat
än uppskattas =) det är en talang jag tyvärr saknar, men
istället livnär jag mig på dina texter vännen =)
2006-04-17

  Ms Lovecraft
Javisst mamma, jag gör alla mina läxor och städardiskartvättar och går inte ut utan mössa på vintern och jag pratar inte med främlingar heller och lägger mig i tid varje kväll etc etc. Eller hur.
2006-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Siera