Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hÖgbenad!

 

 

Det surrar av löften, det flyger och far

jag har blomdamm i hela min näsa

jag hickar lyckligt mellan nysnigarna

ty vintern den är i sin nesa

 

Solstänk och molnstrå

den kallaste våren i mannaminne

vad bryr jag mig om kyliga dagar

ty vår har landat i mitt sinne!

 

Dansar som Tranan över blek betesäng

fyller mitt hjärta med allt det

som bär sommar till bena och solblekt hår

denna sommriga levnads hemlighet.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-01 21:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, sommaren är här å gör oss glad tryck upp dina dikter å sälj för en billig slant, eller gör en hembygdstidning som främjar! Allt Gott!
2015-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP