Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Näktergal.

lik tiden skönjande
flydde hennes dröm
innanför tårarna




Fri vers (Fri form) av Mörkeld
Läst 323 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-12 17:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
skygg som
denna vackra fågel
sluts drömmarna inom
ett slags symbios, min tolkning
2015-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Mörkeld