Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en kort visit på psykakuten

ta mig bakom skjulet
och gör slut på
mitt lidande ikväll

jag har ett blå band
runt min handled nu

med personnummer på
och de frågade och frågade

hur jag känner
jag kunde inte svara

jag vet bara att
jag inte är gjord
för att leva






Fri vers av rimbaudesque
Läst 419 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-06-14 05:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rimbaudesque
rimbaudesque