Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BriTtsommar insida

 

 

Jag har lagt mig platt

inväntar pauserna och duggregnet som ska mjukna mig

 

jag är så stel och hård,

jag är styvnad men jag skrattar

åt damn you autocorrect

 

som ett litet barn gråter jag då

 

men annars är jag tystnad

 

jag har andetagen, det är allt

 

 

 

jag vet bara inte varför




Fri vers av Yrre VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-27 21:30



Bookmark and Share


  Mats Edin VIP
Skönt mörk
2015-06-29

  aol
Kände en stark känsla här gillas bra vännen
2015-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP