Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattfjäril

En nattfjäril

slog rakt in i vindrutan

efterlämnandes

en grå dammig substans

som en dödens slängkyss

I en natt

som svämmats över av tummult

ANy




Fri vers av ANy
Läst 375 gånger
Publicerad 2006-04-18 16:52



Bookmark and Share


  DanSan
Ja den här dikten gillar
jag skarpt!!! Bra ordat!!!

"en grå dammig substans

som en dödens slängkyss

I en natt"

Ja som en dödens slängkyss
mycket bra skrivit!!!
2006-04-18
  > Nästa text
< Föregående

ANy
ANy