Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faller För Varenda Bluff


jag vet att jag inte borde fallit för din bluff
jag borde vetat bättre
när jag står vid klippan känner jag din knuff
inget annat känner jag längre

det fanns inget större än kärlek
den som jag gav till dig
allt är en fantasi, en dröm, en lek
du litade aldrig på mig

och vi var så långt ifrån varandra
vi levde i falskhet så länge
jag vet inte varför vi stannade när vi ville dra
ingen av oss kunde medge

ja, att vi spelar alla roller i denna värld
åh, är det inte så jävla sant
ingen fantasi är den andre mindre värd
livet är hårdare än diamant




Fri vers av rimbaudesque
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-11 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rimbaudesque
rimbaudesque