Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En märklig tid.


Kaoset

Ibland brinner man ut, tills alla dagar nästan tagit slut.
När psyket tar till sitt sista försvar,
finns bara instinkter kvar.

Tankarna började vandra,
Och livet kändes som det skulle stanna.
Det fanns tusen dörrar i mitt sinne,
Och utan mitt minne hade jag kanske försvunnit där inne.

Men jag tog mig ut, och fann mig själv tillslut.
Men nu är jag så trött, och mina krafter har tagit slut.
Vila är allt jag vill, men det är svårt att sitta stilla.

Jag har tusentals saker att bearbeta och förstå,
Jag kommer trots allt bli starkare ändå.




Fri vers (Fri form) av Miraqulix
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-11 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miraqulix
Miraqulix