Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag Är Så Förlorad (Inget Ljus Kvar I Mig)

jag hittar bara mig själv i mörkret
jag har sumpat allting nu
jag väntar nere vid gathörnet
jag har bränt alla foton, har du?

du är på en annan våglängd
du hör inga ord jag skriker
allt från min hjärna, så befängd
kritiserar den allt som jag ser

ett satans barn ingenstans att gå
stackars liten, inget kvar att sno
inget i mig eller dig, låt oss då
tillsammans hamna under en bro

står stilla i mörkret, hjärtat slår i d-takt
jag spyr ut min hjärna på rutiga papper
jag har börjat skriva på min sista akt
det finns så mycket i mig som går sönder

världen kommer gå under med oss
allt och alla kommer krossas
det skrämmer mig inte, bara slit mig loss
hår börjar falla, det är svårt att andas

jag vill bli bortglömd i dina armar
och jag vill bara få vakna någon annanstans
någonstans där jag föds med tarmar
som tål lite skit & sprit, där det finns musik och dans




Bunden vers (Rim) av rimbaudesque
Läst 191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-07-13 14:23



Bookmark and Share


  Ananas
Starkt och vackert.
2015-10-20
  > Nästa text
< Föregående

rimbaudesque
rimbaudesque