Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag ute.


- Hur mår du?

Hon fångade orden och smakade lite på dem.
Tänkte varsamt och gav dem artigt tillbaka.

- Du svarade inte, sa han. Hur mår du igentligen?

Hon log.

- Bra, svarade hon. Vände och gick hem.

Där somnade hon på kudden bland tusen tårar.




Fri vers av Elsa
Läst 434 gånger
Publicerad 2006-04-19 11:48



Bookmark and Share


  yoyyo
"Hon log.

- Bra, svarade hon. "

Kan se de framför mig
och det är fint :)
2006-05-23

  Herself
sööötnos!!
<3
2006-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Elsa
Elsa