Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sunkig sjukhussäng och blekta gardiner

Om du bara kunnat
få tag på mig då,
hade detta aldrig hänt.

Förlåt, jag vet att jag
lovade att alltid finnas där.


Du hade inte legat i
en sunkig sjukhussäng
i ett rum med blekta gardiner.

Inte låtit ångesten forma
blodiga spår på dina armar


Och ändå ringde du mig,
på dagen då alla hjärtan
klappar extra hårt i förhoppning.

Mitt drunknade i förtvivlan,
ända tills jag hörde din röst.


Och älskling, du ska veta
att jag älskar dig också.




Fri vers av Siera
Läst 334 gånger
Publicerad 2006-04-19 17:14



Bookmark and Share


  marianela
Vackert och känslofyllt. Fin text.
2006-05-06

    Hades Is Rising
Väldigt berörande och starkt! me like al fuckin´lot!
2006-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Siera