Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåva

Någon frågade: bör jag beväpna mig ikväll?
Hur förbereder man sig inför en skarp duell?
Hon svarade: tror du på ödet min vän?
Du bär på svaret men du vet inte själv om det än

Vårt intellekt är det enda vapen vi behöver
Vår charm och vår list,vår knopp och själ
Vi är beväpnade till tänderna vart vi än går
Vi bär alla på en gåva, vi bör nyttja den väl




Fri vers av Mr Inkognito
Läst 198 gånger
Publicerad 2015-07-29 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Inkognito
Mr Inkognito